Boek uw eigen vintage sieraden party!

Kent u de Tupperware-parties van de jaren '50 nog? Dat doen wij, maar dan met net wat sfeervollere en duurzamere producten. Superleuk voor een vrijgezellenfeest, surpriseparty, of gewoon een gezellige avond met vrienden! 

 

Wat is een vintage sieraden party?
Wanneer u een party bij Indigo Vintage boekt, kom ik met mijn (vintage) koffers gevuld met mooie vintage sieraden bij u op locatie langs. Na een korte introductie waarbij ik u graag van onze fameuze alcoholvrije aardbeienmojito of warme glühwein bedien, zal ik de sieraden op smaakvolle manier aan u tentoonstellen. Vervolgens kunt u allen rustig kijken en passen om uiteindelijk een weloverwogen keuze voor aanschaf te maken. Natuurlijk vertel ik u graag meer over de achtergrond van de sieraden - waar ze vandaan komen, wanneer ze gemaakt zijn, wat het materiaal is etc. -, ik deel mijn passie graag met u! De collectie van Indigo Vintage is erg omvangrijk waardoor het ook mogelijk is van te voren te overleggen over op welke stijl, tijdperk en prijsklasse de nadruk ligt in de sieraden die worden meegenomen. 

Waar?
Indigo Vintage is gevestigd in Den Haag. In principe kunnen wij geboekt worden voor elke locatie binnen een radius van 15 km om Den Haag. Wel handig is dat er wat ruimte is om de sieraden uit te stallen en iedereen rustig te laten kijken.

Hoe lang?
Een privé-evenement duurt zo'n 2-2,5 uur. Korter kan natuurlijk ook, afhankelijk van uw eigen planning en hoe snel u en uw gasten een keuze kunnen maken.

Kosten?
Voor een privé-evenement van Indigo Vintage betaalt u de reiskosten (een Uberrit heen en terug vanaf de heesterbuurt in Den Haag naar uw locatie), en geldt een verplichte minimale afname van 200 euro. Dit bedrag is inclusief verpakkingsmateriaal en welkomstdrankje voor max. 8 personen. De betaling geschiedt vooraf. Mochten er aankopen worden gedaan over de 200 euro, dan kan dat ter plekke contant of via betaallink worden voldaan. Annuleren kan tot 48 uur voor de afgesproken datum. Voor annulering binnen de 48 uur, wordt 50% van de minimale afname in rekening gebracht vanwege voorbereidingen. 

Boeken?
Wilt u graag een vintage sieraden party boeken? Dan kunt u het best contact met ons opnemen via het contactformulier of email: info@indigovintage.nl. Dan overleggen we over een geschikte datum en tijd, en kan ik u desgewenst meer informatie geven. Bij akkoord ontvangt u binnen 24 uur een betaallink. Zodra deze voldaan is, is uw party gereserveerd!