Betalen

 

Let op: Indigo Vintage hanteert een minimale bestelwaarde van € 15.

Indigo Vintage biedt meerdere betaalopties:

 

  • Ideal - Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen via de internetbankieromgeving van uw eigen bank. Hiermee wordt het bedrag direct online overgeboekt naar onze bankrekening.

  • Paypal - Bij Paypal maakt u veilig en gemakkelijk een gratis account aan waaraan u uw bankrekening of creditcard koppelt. Hiermee wordt het bedrag direct online overgeboekt naar ons Paypal-account. 

  • Bankoverschrijving - Als u kiest voor deze betaaloptie kunt u het bedrag van uw bestelling o.v.v. het ordernummer overmaken naar: NL17 KNAB 0400 7026 22 t.n.v. Indigo Vintage. Wanneer de betaling door ons is ontvangen, zijn de items in uw bestelling in principe voor u gereserveerd (zie hieronder).

 

Let op!  Wanneer de betaling voor een bestelling ontvangen is, zijn de items in de bestelling in principe voor u gereserveerd. Een heel enkele keer kan het echter voorkomen dat wij een bestelling moeten annuleren. Indigo Vintage verkoopt namelijk ook op andere platformen en de items zijn veelal unieke stukken, waardoor ze als ze tegelijkertijd elders verkocht worden niet meer leverbaar zijn. We proberen het aanbod zo goed en snel mogelijk bij te houden, maar mocht dit een keer gebeuren, ontvangt u per e-mail bericht van ons, en wordt de betaling kosteloos teruggeboekt;